Uitleg over de toolbox

De menustructuur van de Toolbox is een beetje aangepast. Door bovenin met de muis over 'ECD' en 'digitale werkplek' te bewegen verschijnt er een uitrolmenu (zie uitlegfilmpje hieronder). Door hierop te klikken, kun je een andere pagina kiezen in het uitklapmenu. Ook komen er nog steeds nieuwe documenten bij. Deze verschijnen altijd eerst in de rechterkolom onder 'WAT IS NIEUW?'

 mouseover navigatie toolbox

Doel van de toolbox blijft om je te ondersteunen bij de grote veranderingsprocessen die gepaard gaan met ICT oplossingen. Hier vind je achtergrondinformatie over het proces en diverse hulpmiddelen. Op deze manier willen we je keuzevrijheid bieden om zelf te bepalen hoe jouw ondersteuning eruit ziet en op welk moment je hier gebruik van maakt. 

Uiteraard blijft het noodzakelijk om het er met elkaar over te hebben. Bespreek binnen je team de ontwikkelingen en wat er van jou wordt verwacht, deel relevante informatie met elkaar (bijv. via Yammer), bekijk wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen en laat jouw mening horen! Voor vragen kun je terecht bij de LAO of de helpdesk.