Digitale werkplek
Voor vragen rondom jouw persoonlijke situatie, maar ook toegangsrechten tot cliënten en afdeling in het ECD, kun je terecht bij jouw teamleider.
Voor alle andere computergerelateerde vragen kun je tussen 8.00 en 18.00 uur bellen naar: Helpdesk (Ictivity): 088 - 42 8 48 14 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

ECD / OP (MoreCare4)
Vragen rondom MoreCare4 (ECD/OP)?
Vraag eerst je collega's of je LAO om hulp. Kom je er samen niet uit, dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Applicatiebeheerder Mark Kunkels kan ondersteunen bij inhoudelijke en technische ECD-zaken.

Cura Web, OWS/Mijn Rooster, Mijn Leerportaal
Vragen met betrekking tot Cura web, OWS of MijnRooster en Mijn Leerportaal, mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Applicatiebeheerders Danny Ingenhütt en Marlou van Dijck kunnen je helpen met vragen over deze applicaties.

LAO-ers
Ken jij onze Lokale Applicatie Ondersteuners al?
Er zijn collega’s als Lokale Applicatie Ondersteuner (LAO) aan de slag bij PSW. Zij helpen jou bij allerlei vragen over MoreCare4, het PSW Portaal, e-mailen enzovoorts. Is jouw directe LAO niet bereikbaar op het moment dat jij een dringende vraag hebt? Of weet hij of zij het antwoord op jouw vraag niet? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de andere LAO’s.

De actuele LAO-contactlijst vind je in je psw portaal: de tegel 'organisatie' >'contactlijsten'  (of klik op dit linkje: Overzicht LAO per locatie) Deze link werkt alleen voor mensen die kunnen inloggen op het systeem van PSW!